Keresés az araditibor.hu weboldalon

Poptarisznya – Műszaki hiba

aradi tibor poptarisznya

2016 elején keresett meg minket Hajcser Attila, a Poptarisznya Rádió marketing igazgatója azzal az ötlettel, hogy indítsunk egy kéthetente jelentkező kétórás műsort. Idén áprilisban már fel is vettük az első adás, melynek címe nem véletlenül lett ugyanúgy Műszaki hiba, mint humorestünknek. Varga Ferenc Józseffel úgy gondoltuk, miért ne lehetne ugyanaz a két produkció címe, hiszen így egy egész „birodalmat” építhetünk a cím mögé. 

A műsorban 70-es, 80-a és kicsit érintve a 90-es évek zenéiből válogatunk, azzal a nem titkolt koncepcióval, hogy főként a rádiók ritkábban játszott dalait vesszük elő. Az első két adás után már meg is erősített minket a hallgatók népes tábora abban, hogy folytassuk a ritkán játszott, de annál inkább kedvelt zenéket. A műsorban persze nemcsak a zenéé a főszerep. A három műsorvezető, Aradi Tibor, Hajcser Attila és Varga Ferenc József, a korszak személyes vagy éppen közéleti eseményeiből anekdotázgat és vidám beszélgetés keretén belül hozza vissza a hallgatók számára a múlt század végének hangulatát.
Élőben kéthetente csütörtökön 17-től 19 óráig a poptarisznya.hu oldalán hallhat minket.
Aki lemaradna egy-egy adásról, nem kell elkeserednie, mert ezen az oldalon az összes korábbi műsorunk meghallgatható a linkekre kattintva. Jó szórakozást kívánunk!

Sajnos a lejátszó nem támogatja a hangerő állítást, így javasolt még a lejátszás előtt lehalkítani a számítógép hangszóróját, hogy ne ébredjenek fel az emberek két kerülettel odébb! 

 

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés