Keresés az araditibor.hu weboldalon

Műsorvezetés

 

Rengetegszer kérnek fel arra, hogy ne csak fellépőként vegyek részt egy-egy rendezvényen, hanem műsorvezetőként is. Mivel nem vagyok híve a „Következzék X Y énekes” tömör felkonferálásoknak, ezért elég hamar megsűrűsödtek a felkéréseim műsorvezetésre. Úgy gondolom, ha egy műsorvezető megkapja az adott program tervét és a fellépők névsorát, akkor illik felkészülnie és előre megírnia a konferálás szövegét. Ebben az esetben a közönség többet kaphat egy előadóművész színpadra lépése előtt, mint a megszokott „Következzék” vagy „Fogadja nagy taps a következő fellépőt” sablon szövegek. Humoristaként természetesen a konferálás vidámabb vonalát követem. A fellépő művészekről sok poén vagy vicces történet jut eszembe, így személyre szabottan készül el a konfok szövege. Természetesen a rögtönzés is fontos eleme a műsorvezetésnek. Nem lehet mindenkiből előre felkészülni, mert sokszor az utolsó pillanatban derül ki egy-egy produkcióról, hogy bemutatásra kerül, de az is előfordulhat, hogy a meghívott fellépő betegség vagy egyéb okok miatt nem tud jönni, így más lép fel helyette. Ilyenkor a műsorvezetőnek kell, hogy legyen annyi rutinja, hogy fel tudjon konferálni bárkit papír és olvasás nélkül és kell hogy legyen sztorija, poénja a produkció előtt.

 

Az utóbbi időben egyre több műsorvezetésre kérnek fel, amit örömmel vállalok, hiszen változatos és rengeteg poént, sztorit oszthatok meg a közönséggel, hiszen a hagyományos stand up műsoromra sokszor nincs elég idő a sok fellépő miatt.

 

Bátran ajánlom magam, mint műsorvezető. Teszem azt a megrendelők elégedettsége és pozitív visszajelzései miatt, valamint azért is, mert szeretem, és ha valaki valamit ennyire szeret ezen a pályán, akkor előbb-utóbb jól is fogja csinálni. Remélem én már az „utóbbnál” tartok!

 

Bátran hívjon fesztiválokra, falunapokra, céges rendezvényekre! Egyszóval, bárhová, ahol műsorvezetőre van szükség. Vallom, hogy egy jó műsorvezető emlékezetessé tud tenni még egy feledhető rendezvényt is.

 

Természetesen, mint humorista is részt veszek ezeken a rendezvényeken, így akár műsorvezetőt és fellépőt is kaphat egy árért, ami ráadásul a mai árviszonyokhoz képest nem is magas.

 

Az alábbi űrlapon árajánlatot kérhet vagy felteheti kérdéseit!

 


Referenciáim, vagyis azok a cégek, akiknek rendezvényein már voltam műsorvezető. (természetesen a falunapok, fesztiválok és egyéb szabadtéri vagy zárt rendezvények felsorolása nélkül, hiszen annak szerencsére nem lenne itt elég hely):

 

  • BES Hungary
  • Samsung
  • Magyar Posta
  • Telekom
  • OTP
  • Ford Magyarország

 

 

musorvezetes aradi tibor  musorvezetes aradi tibor 2  musorvezetes aradi tibor 3

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés