Keresés az araditibor.hu weboldalon

semmi pánik aradi tibor

Ismét egy kirándulás a színház felé! A Vodkapolka után most nem komolyabb vizeken, hanem a komédia irányába evezve. Woody Allen egy korai műve most igazán aktuális és ahogy a mű fordítója, Galla Mikós mondaná, “minden mondat poén”! Mindenkit szeretettel várunk!

 

Woody Allen: Semmi pánik

komédia két részben

Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül egy békeszerződésbe csomagolta. No, de a legreménytelenebbeknek is jár még egy – vagy éppen egy legutolsó – esély, melyet hősünk meg is kap, amikor apja megbízza, hogy két hétig igazgassa egy nagykövetség ügyeit. Mindössze annyit kellene tennie a szokásos adminisztráción túl, hogy lebonyolít egy vacsorát egy olajmágnás tiszteletére. A sors keze azonban orvul lecsap hősünkre, amikor egy szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander, az amerikai turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak…

A Semmi pánik vérbeli komédia. Az eredeti darab a vasfüggöny mögötti Kelet-Európában játszódik. A magyar változat azonban a Közel-Keletre helyezi a cselekményt – és itt is kiválóan működik a Galla Miklós által fordított bravúrdarab hatásmechanzimusa.

Szereplők:

Walter Hollander

Marion, a felesége

Susan, a lányuk

Axel Magee

Drobney rabbi

Ahmed, titkosügynök

Kilroy, követségi titkár

Magee nagykövet / Bashír szultánja

Frau Burns / Szultána

Mr. Saigon, a szakács

Rendező

ARADI TIBOR

ZORGEL ENIKŐ

HOLCZINGER SZANDRA

DÓSA MÁTYÁS

SZÉKHELYI JÓZSEF

GERNER CSABA

PÁL TAMÁS

VENYIGE SÁNDOR

STEINKOHL ERIKA

HORVÁTH BARNABÁS

MEGYERI ZOLTÁN

Előadások:

http://veres1szinhaz.hu/musor/eloadasaink

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés