Keresés az araditibor.hu weboldalon

aradi tibor mert hulye vagyok3

 

Varga Ferenc József és Aradi Tibor 20 éve lépett először színpadra. Ezt a jubileumot szeretnék megünnepelni egy vadonatúj kabaréval, melyben a két humorista írásaiból állítottak össze. 20 év alatt számos színpadon léptek már fel együtt.

A Mikroszkóp Színpadon és a Rádiókabaréban is évek óta összeszokott párosként lépnek fel, de mégis ez lesz az első közös kabaréestjük. A műsorban jelenetek, stand up és zenés paródiák is szerepelnek. Zenei oldalukról először fognak ilyen nagy terjedelemben bemutatkozni, hiszen az előadás jelentős részét teszi ki egy igazi, hamisítatlan mulatós műsor paródiája is. A produkciót mindenkinek ajánlják 0-99 éves korig, akik szeretnének másfél órát úgy végig nevetni, hogy közben a mondanivaló is előtérbe kerüljön. Varga Ferenc József Bonbon-díjas és Karinthy-gyűrűs, valamint Aradi Tibor Bonbon-díjas humorista 20 év munkásságát szeretné megkoronázni ezzel a közös esttel, melyet mindenkinek ajánlanak, akik szeretnének másfél órát jóízűen nevetni!

Az előadás rendszeresen megtekinthető a Dumaszínházban valamint számos helyen. A helyszínekről, időpontokról rendszeres tájékoztatást kaphat itt a weboldalon vagy Facebook oldalamon, melynek címe: Aradi Tibor Klub.

Időpontok:

Dumaszínház: 2015. április 3. 19.00 óra

Bethlen Téri Színház (Kabaré Maraton): 2015. március 28. 22.00 óra

Dumaszínház: 2015. május 29. 19.00 óra

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés