Keresés az araditibor.hu weboldalon

aradi tibor passzitivi

PASSZIVITI avagy AKARSZ RÓLA BESZÉLNI? Talk Show Kabaré - Kabaré, talk show, meglepetésvendég, vagyis egy igazi vidám este sok humorral!

Két humorista, Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éves pályafutásának jubileumát ünnepli meg egy vadonatúj produkcióval, melyben a kabaré mellett egy meglepetéssel is készül. A műsorsorozat epizódjaiban egy-egy meglepetésvendég is teret kap, akit vidám talk show keretében faggat múltjáról, jelenéről és még az aktuális híreket is megvitatják, közben persze gondosan ügyelve arra, hogy a közönség egy percig se maradjon poén nélkül. A vendégek csak és kizárólag olyan közéleti személyek, akik nem sorolhatók a celeb kategóriába. Politikusok, színészek, sportolók, énekesek bizonyítják be estéről-estére, hogy akár humoristaként is megállhatnák helyüket, hiszen a beszélgetés végén önálló műsorral is bemutatják tudásukat, sőt, egy közös kabaréjelentben is megcsillogtatják tehetségüket, melyben a két házigazda, Aradi Tibor és Varga Ferenc József lesz partnere.

A műsor és a beszélgetés rögzítésre kerül, melynek rövidített verzióját később azok is meghallgathatnak, akinek nem sikerült az estre jegyet váltania.

Legközelebbi előadás:

2015. május 15. Bethlen Téri Színház

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés