Keresés az araditibor.hu weboldalon

aradi tibor kamara1

Az ötödik születésnapját ünneplő Aradi Kamaraszínház most kezdődő őszi évadjában Aradon lép fel, többek között Bajor Imre, Lorán Lenke, Vágó István, Nádas György, Maksa Zoltán, Aradi Tibor. Vagyis garantáltak a vidám vagy zenés produkciók, számos meglepetéssel, sztárvendégekkel fűszerezve.

Az ötéves fennállását ünneplő Aradi Kamaraszínház szeptember 25-én, kedden 19 órakor Örkény István: Tóték című tragikomédiájával nyit, Balog József rendezésében, a főbb szerepekben az elmúlt öt év legmaghatározóbb színészeit láthatja a közönség, többek között Éder Enikőt, Harsányi Attilát, Bacskó Tündét, Lung László Zsoltot, Geltz Pétert. Az évadnyitó díszelőadás az Aradi Kamaraszínház első nagyszínpadi produkciója is egyben.

 

aradi tibor kamara2

 

A kamaraszínház társulatának legújabb tagja, Aradi Tibor, a Magyarországon és Romániában is méltán népszerű humorista, pályafutása alatt először Aradon mutatkozik be drámai szerepben, aVodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát című zenés, keseréses komédiában.

„Az őszi évadban még inkább a könnyedebb műfajon van a hangsúly, komédiában és zenés vígjátékban most sem lesz hiány” – ígérik a színház képviselői. Az aradi közönség Bajor Imre és Lorán Lenke főszereplésével a Lovagias ügy című, Verebes István által rendezett– igazi csemegének ígérkező – zenés vígjátékot láthatja a budapesti Karinthy Színház előadásában.

Hosszú idő után a Mágnás Miska című nagyoperettel tér vissza Aradra a Nagyváradi Szigligeti Színház, Magyarország, szerellek! címmel pedig egy igazi hamisítatlan kabarét láthatnak, amelyben Nádas György, Maksa Zoltán, Aradi Tibor és Lung László Zsolt ontja majd a poénokat. Tovább folytatódnak a már hagyománnyá vált Kamara-beszélgetések, a színház idei vendége nem más, mint a méltán népszerű Vágó István.

Az őszi évad a Ronald a McDonald’s bohóc (Egy shopping-nap Agamemnonnal) című tragikomédiával, valamint a Visky András rendezte Megöltem az anyámat című drámájával egészül ki.

Bérletárak:

Felnőtt: 100 RON

Kedvezményes (nyugdíjas, egyetemista): 75 RON

Bérletárúsítás: szeptember 10-től az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház épülete).

Nyitvatartás: hétköznap 10-13, hétfőn és szerdán 17-19 óra között is.

Tájékoztatjuk kedves régi bérletes nézőinket, hogy szeptember 17-ig fenntartjuk régi helyeiket, addig szíveskedjenek megújítani bérletüket.

Információ: 0752-033363, 0721-010303

 

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés