Keresés az araditibor.hu weboldalon

aradi tibor Arad Belvaros

Eléggé átlátszó lenne, ha most egekbe dicsérném az Aradi Kamaraszínházat, hiszen ebben a pillanatban itt dolgozom, próbálok és készülök a bemutatóra. Valószínűleg mindenki azt mondaná: – Most jól benyal az Aradi Aradnak!

Igazuk is lenne, így inkább a hiányosságokra, kellemetlen szituációkra hívom fel a figyelmet, hogy senki ne vádolhasson elfogultsággal.

aradi tibor Arad Belvaros

 

Először is! Végtelenül kedvesek velem és úgy érzem megbecsülnek. Ez elfogadhatatlan, hiszen hogy is lehet úgy dolgozni, hogy nincsenek konfliktusok? Hogyan tudom magam inspirálni és felpörgetni, ha a háttérben nincs intrika és irigység, amit sok helyen megszoktam? (Még mielőtt valaki kombinálna, nem a Mikroszkópon) Aztán. A tegnap esti próbán már kissé kettéálltak a szemeim a fáradtságtól és ez a nyavalyás rendező, nem átallott rám parancsolni, hogy menjek le vele a boltba és vegyünk két üveg sört, ami itt ráadásul literes kiszerelésben kapható. Alkoholt fogyasztani próba alatt? Mi vaaaaaaaaan? Elítélem az ilyen hozzáállást és csak azért ittam meg a kettőből másfél litert, mert láttam a rendező szemén, hogy nagyon megjárom, ha most nem iszom. Iszonyatos kínokat éltem át, hogy le kell nyomnom a torkomon ilyen mennyiségű sört. Az, hogy utána hirtelen elmúlt a fáradtság és jobban megnyíltam, kreatívabb lettem, mint azelőtt, csak annak köszönhető, hogy féltem, nehogy le kelljen menni még két üveg sörért.

Aztán itt van még ez a nyavalyás beszélgetés a darabról minden próba alatt. Miért kell túlmagyarázni? Hogy értsem miről szól? Hát nem nézik ki belőlem? Egyszerűen hihetetlen. Ha ez így folytatódik tovább, még a végén tényleg megértem és a végén bele tudom csempészni saját gondolataimat is. Szörnyű!

Nagyon fura így próbákra járni. Nem írok több ilyen és ehhez hasonló problémáról, mert nem akarom a színház dolgozóit megbántani. Szerintem ez is elég, hogy mindenki lássa, milyen elképesztően rossz körülmények között kell dolgoznom.

Persze, ha most igazán szőrösszívű akarok lenni és mindenképpen szeretnék valami negatívumot keresni, akkor teljesen komolyan leírom azt az egy dolgot, ami zavar:

A hölgy a sarki boltban nem szeret köszönni, és úgy általában nem szereti az embereket. Na, végre kiírtam magamból. Most jobb!

Aradi Tibor humorista

 info@araditibor.hu  Tel: +36 30 9345 947

Mixcloud icon

Kapcsolat

Aradi Tibor humoristával

Műsorrendelés